home     nieuws     cursussen     in opdracht     persoonlijk werk     info     contact
expositie

In opdrachtfotoshoot →


Maak wat tijd vrij voor elkaar en ik fotografeer een mooie, gevarieerde serie van je familie, je kinderen, jij met je geliefde of met je beste vriend(in). Op een inspirerende locatie naar keuze, of in de studio. Zachte babyfoto’s en zwangerschapsfotografie behoren ook tot de mogelijkheden. We bespreken samen je wensen en ik neem ruim de tijd voor de fotoshoot.
Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

evenementen →

Een goed feest, een theateruitvoering of jullie bruiloft! Ik leg de mooiste momenten en details vast die jullie dag zo bijzonder maken. Ongedwongen, spontane foto’s die laten zien hoe je echt bent, worden een prachtige herinnering. Een creatieve reportage waar je lang van gaat genieten!                  
Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

zakelijke fotografie →

Sprekende foto’s die jouw visie uitdragen. Je bedrijf verbeelden op je website, in een folder of magazine. Van een mooi profielportret tot bedrijfsfoto’s, ik denk graag met je mee en samen komen we tot het gewenste resultaat.
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op en als jij wilt, maken we een afspraak.

concertfotografie →

Mijn passie voor muziek vertaalt naar een strakke concertreportage. Daar komt alles voorbij: sfeer, licht, muzikanten en het publiek. Een goede concertfoto laat bezoekers het concert herbeleven én trekt nieuwe bezoekers aan voor een volgend concert. Het is mijn uitdaging om de muziek en sfeer in beeld te brengen, evenals de emoties van de muzikanten. Neem vrijblijvend contact op; ik vertel graag meer over de mogelijkheden.